14 Νοεμβρίου 2021 / Θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ – “Πως να σωπάσω”

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας σας καλεί να παρακολουθήσουμε μαζί την μουσικοθεατρική παράσταση «Πώς να σωπάσω» στο θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, στις 14 Νοεμβρίου 2021, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 7.00 μμ.

Η μουσικοθεατρική αυτή παράσταση, με αφηγητή τον Κώστα Καζάκο αφηγείται μέσα από τα πρωτότυπα κείμενα της Τζένης Κόλλια, τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο. Την διαχρονική περιπέτεια του ανθρώπου και του ελληνισμού από τα βάθη της ιστορίας μέχρι σήμερα. Μια ιστορία πικρή που όμως πάντα συνοδευόταν από τραγούδια.

Στην επιβλητική αφήγηση του Κώστα Καζάκου, παρεμβάλλονται τραγούδια της παράδοσης και μεγάλων μας συνθετών, ερμηνευμένα από τέσσερις σπουδαίους τραγουδιστές τον Χρήστο Θηβαίο, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, με ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Μέσα από το τραγούδι ο ελληνικός λαός εξέφρασε τα πάθη του, τον έρωτα και τη χαρά αλλά παράλληλα τις αγωνίες και τον πόνο του. Την πίκρα της προσφυγιάς και της ξενιτιάς με την οποία συνδέθηκε η μοίρα του στην πορεία των αιώνων.

Τραγούδια βάλσαμο για την ψυχή των κατατρεγμένων και των ονειροπόλων για ένα καλύτερο αύριο, σε μια παράσταση που ανακαλεί την μνήμη, συγκινεί και μας καλεί να τραγουδήσουμε ξανά μαζί, το συλλογικό μας παρελθόν.

Για κλείσιμο θέσεων στα τηλέφωνα του Φ.Ο.Ν.Ι. 210 2710030, 210 2775367 και στα κινητά 69 78 118 042 & 69 48 306 165.