16 Ιουλίου 2021 / Θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο

 

Ορέστης του Ευριπίδη

Μονοήμερη πολιτιστική

16 Ιουλίου 2021

Στις 16, 17 & 18 Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο αργολικό θέατρο ένα έργο γεμάτο σφοδρές συγκρούσεις, ανατροπές, απολογίες και έντονο πολιτικό προβληματισμό. Ένα έργο που δεν σταματά να θέτει συνεχώς ερωτήματα για τις σχέσεις των γενεών και των φύλων, της κοινωνικής συνοχής και της επιβίωσης των νέων σ’ έναν κόσμο που καθορίζεται από παράγοντες έξω από τους ίδιους.

Στον ρόλο του Ορέστη ο Άρης Σερβετάλης, ενώ δίπλα του πρωταγωνιστεί ένας λαμπερός θίασος ηθοποιών που ξεχωρίζουν για τις ερμηνευτικές τους ικανότητες μεταξύ των οποίων: η Μαίρη Μηνά ως Ηλέκτρα, ο Πάνος Βλάχος ως Μενέλαος, ο Γιώργος Ψυχογιός ως Τυνδάρεως, ο Αιμιλιανός Σταματάκης ως Πυλάδης, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου ως Ωραία Ελένη, ο Ζερόμ Καλουτά ως Φρύγας.

Συμμετέχουν οι Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Άλκηστις Ζιρώ, Νίκη Λάμη, Ιωάννα Λέκκα, Δανάη Μουτσοπούλου, Ματίνα Περγιουδάκη, Ελίζα Σκολίδη, Αναστασία Στυλιανίδη, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη.

Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ θα παρακολουθήσει την παράσταση στις 16 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή.

Η αναχώρηση θα γίνει από την Λεωφ. Ηρακλείου 191 (τροχονόμος) στις 4.30 μ.μ. και με μια ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Μετά τη τέλος της παράστασης θα γευματίσουμε σε κάποια από τις ταβέρνες της περιοχής και θα επιστρέψουμε, αργά, στην Ν. Ιωνία.

Επειδή ο χρόνος και τα εισιτήρια είναι περιορισμένα, παρακαλούμε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Πληροφορίες και δηλώσεις στα τηλέφωνα: 697 811 8042 και 210 2710030.