09 Οκτωβρίου 2022 / Ο Φυσιολατρικός πάει θέατρο

Με το Φυσιολατρικό Όμιλο Ν. Ιωνίας στις 9 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 7.00 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε, στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, την κωμωδία ¨ΤΟ ΣΩΣΕ¨.

Τιμή εισιτήριου με μεταφορικά 20 ευρώ.

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 697 811 8042 & 210 2710030.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Θα γίνει ¨ΤΟ ΣΩΣΕ¨ στο Θέατρο Παλλάς.

H εμβληματική, διάσημη κωμωδία του Μάικλ Φρέιν, «Το Σώσε» (Noises Off), 40 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα στο Λονδίνο, έρχεται στο Θέατρο Παλλάς, από το Σάββατο 19 Μαρτίου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με έναν θίασο αστέρων επί σκηνής.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί για πρώτη φορά καθαρόαιμη κωμωδία, αμέσως μετά την επιτυχία της παράστασης «Το Τρίτο Στεφάνι» και πάλι στο Θέατρο Παλλάς.

Αυτή την φορά, βάζει την σφραγίδα του σ’ αυτήν την ξέφρενη κωμωδία, όχι μόνο οδηγώντας έναν all-star θίασο, αλλά ανεβαίνοντας και ο ίδιος επί σκηνής. Μαζί του, στο οργανωμένο χάος αυτής της αριστοτεχνικά γραμμένης κωμικής φάρσας, πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Λένα Παπαληγούρα. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Γιώργος Ψυχογυιός, η Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης.

Η σπαρταριστή αυτή κωμωδία, γράφτηκε αρκετά χρόνια νωρίτερα, όταν ο Μάικλ Φρέιν, το 1970, όσο παρακολουθούσε από τις κουΐντες ενός λονδρέζικου θεάτρου μια θεατρική φάρσα εμπνεύστηκε «Το Σώσε» (Noises Off). Αργότερα, είπε: “ήταν πιο αστείο να το βλέπεις από την κουΐντα, παρά από την πλατεία του θεάτρου, και σκέφτηκα ότι μια μέρα πρέπει να γράψω μια θεατρική κωμωδία για όλα όσα γίνονται πίσω από την σκηνή.

Το πρωτότυπο έργο «Noises Off», του πολυβραβευμένου Άγγλου θεατρικού συγγραφέα Μάικλ Φρέιν έκανε πρεμιέρα το 1982, στο Λονδίνο.