23-25 Μαρτίου 2019 / Rafting στον Ασπροπόταμο – Κόζιακας – Τρίκαλα

3ήμερη πεζοπορική

23 – 25 Μαρτίου 2019

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα επισκεφτούμε την Θεσσαλία και συγκεκριμένα το Νομό Τρικάλων.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, οδικώς και με ενδιάμεσες στάσεις για “ξεμούδιασμα”, θα φτάσουμε στην πόλη των Τρικάλων όπου και θα διανυκτερεύσουμε τις επόμενες δύο μέρες. Για την πόλη με τον Ευρωπαϊκό αέρα, είναι πολλά τα όσα μπορούν να γραφτούν. Χωρίς να χάσουμε χρόνο, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και όλο το απόγευμα και βράδυ θα είναι στην διάθεσή μας για να γνωρίσουμε την πόλη από κοντά είτε περπατώντας είτε κάνοντας χρήση των ποδηλάτων που προσφέρει ο δήμος.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε για Rafting στον Ασπροπόταμο. Θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τις ομορφιές του ποταμού. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει φαγητό στην ευρύτερη περιοχή και επιστροφή στα Τρίκαλα για να συνεχίσουμε την εξερεύνηση της πόλης.

Βαθμός Δυσκολίας Rafting : 2 – 3

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου, θα κατευθυνθούμε στην Ελάτη (920μ). Από εκεί θα ξεκινήσει η πεζοπορία μας στον Κόζιακα ακολουθώντας το μονοπάτι προς Κώστα, Σπηλιά Μπέη, Κορυφή Τσιόκι (1.526μ), Κανάλια, Θύρα και κατάληξη πάλι στην Ελάτη. Όσοι δεν ακολουθήσουν την πεζοπορική ομάδα, θα μπορέσουν να περπατήσουν στην ευρύτερη περιοχή και να απολαύσουν την ομορφιά του τόπου. Γεύμα στην Ελάτη και ευχαριστημένοι και γεμάτοι με όμορφες εμπειρίες και εικόνες θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας  για την Αθήνα.

Στοιχεία πεζοπορίας

Χιλιόμετρα : ~ 8

Υ.Δ. : +/- 600μ

Βαθμός Δυσκολίας : 2 (μέτρια)

Αρχηγός : Βασιλείου Ιφιγένεια 

Κρατήσεις : Λαγόπουλος Επαμεινώνδας