Δελτίο Τύπου : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019, του Φ.Ο.Ν.Ι.

Με εξαιρετική επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους μελών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου σε κέντρο,  στη Νέα Ιωνία.

Για πρώτη φορά μετά από την ενθρόνισή  του, ευλόγησε την εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες του Ομίλου μας.

Μετά την αποχώρηση του Μητροπολίτη έλαβε τον λόγο ο  Πρόεδρος του Ομίλου κος Χρήστος Ιωάννου στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΟΦΟΕΣΕ και όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, εκτός των άλλων, τόνισε ότι είναι ανάγκη να ξεφεύγουμε από τα καθημερινά και να χαιρόμαστε τη φύση παραμερίζοντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας και αυτό βεβαίως το προσφέρει απλόχερα ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας.

Έκλεισε δε με την ευχή να είναι όλοι παρόντες, υγιείς και χαρούμενοι και στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2020.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν : Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο πρόεδρος της ΟΦΟΕΣΕ κ Βασίλης Κατσαντώνης, η κ. Δέσποινα Θωμαϊδου, αρχηγός της παράταξης  «Δύναμη Προοπτική», οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Γιάννης Λαζαρίδης  και Ευθύμιος Παπαμαργαρίτης.

Επίσης παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Ομίλου «Ανατολή» κ. Κώστας Τσαγκαράκης και η πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων κ. Χρυσάνθη Αθηνάκη, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Σπάρτης κ. Σταύρος Παπαγερασίμου, ο πρόεδρος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Νέας Ιωνίας κ. Πρόδρομος Παπαδόπουλος.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έγινε η βράβευση του Ομίλου μας από τον  πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φυσιολατρικών Ορειβατικών Σωματείων Ελλάδος κ. Βασίλη Κατσαντώνη για την επί χρόνια εκδρομική του δραστηριότητα και για τις κοινωνικές και πολιτιστικές του εκδηλώσεις του.

Ακολούθησε διασκέδαση και χορός μέχρι τις απογευματινές ώρες.