22 Σεπτεμβρίου 2019 / Κρουαζιέρα : Ύδρα – Πόρος – Αίγινα

Ημερήσια κρουαζιέρα

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

 Θάλασσα, κέφι και τρία όμορφα νησιά

Μεταφορά με πούλμαν στο λιμάνι όπου θα μας υποδεχτούν οι υπεύθυνοι του πλοίου. Στις 8.00 π.μ. σαλπάρουμε και σε λίγα λεπτά ο καπετάνιος του πλοίου θα μας δώσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες  που θα κάνουν την κρουαζιέρα μας πιο ευχάριστη, ενώ στο επάνω κατάστρωμα θα χορέψουμε με το πλήρωμα σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς της ορχήστρας.

Πρώτο λιμάνι, η Ύδρα.

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά με μοναδική αρχιτεκτονική και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα μείνουμε 1 ώρα και 50 λεπτά για βόλτα και καφέ ή κάποιοι μπορούν να επισκεφθούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο που είναι στην παραλία ή το Μουσείο Λαζάρου Κουντουριώτη. Επιβίβαση στο πλοίο όπου κάποιοι  θα περάσουν στο εστιατόριο για γεύμα με πλούσιο μπουφέ ενώ οι υπόλοιποι στο σαλόνι ή στο κατάστρωμα.

Δεύτερο λιμάνι, ο καταπράσινος Πόρος.

Θα παραμείνουμε περίπου 50 λεπτά για βόλτα στα σοκάκια, καφέ στην παραλία ή ανάβαση στο Ρολόι με την καταπληκτική θέα. Αφού επιβιβαστούμε στο πλοίο, ο πλούσιος μπουφές περιμένει τους υπόλοιπους για γεύμα.

Τρίτο λιμάνι, η Αίγινα.

Πλούσια ιστορία, όμορφο τοπίο με τα  περίφημα φυστικόδεντρα. Εκεί θα έχουμε στη διάθεσή μας 2 ώρες. Να επισκεφθούμε τη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου και το Ναό της Αφαίας Αθηνάς (προαιρετικά)  ή μια βόλτα στην πόλη.

Μας μένει η επιστροφή, αλλά η μέρα δεν τελείωσε. Θα γλεντήσουμε με τα παραδοσιακά συγκροτήματα και την ορχήστρα ως την ώρα που θα φτάσουμε στο λιμάνι.

Αρχηγός : Ευκλείδου Καίτη

Κρατήσεις : Δερμάνης Ευάγγελος