Εκδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας στην Πάρνηθα

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας, στις 5 Μαρτίου 2016, γιόρτασε τη Γιορτή της Γυναίκας στο καταφύγιο Φλαμπούρι, στην Πάρνηθα. Περίπου 80 μέλη μας μαζεύτηκαν άλλοι με πούλμαν, άλλοι με ΙΧ και άλλοι πεζοπόροι. Η όλη εκδήλωση αποτελείτο από ένα καταπληκτικό πρόγραμμα.

Ο κ. Θ. Τσεσμελής άρχισε την εκδήλωση με την αναφορά του στις γυναίκες και στους αγώνες τους και μετά έδωσε το λόγο στην κα Φωτεινή Ιωάννου η οποία ήταν η κύρια ομιλήτρια και αναφέρθηκε στους αγώνες των γυναικών μέχρι την απόκτηση της ισότητας τους σε όλους τους κοινωνικούς τομείς. Μετά πήραν το λόγο δύο μέλη μας όπου απάγγειλα ποιήματα αφιερωμένα στη γυναίκα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κα Κ. Ευκλείδου η οποία ευχήθηκε στις γυναίκες εκτός από τα Χρόνια Πολλά, να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους και όλες οι γυναίκες να γνωρίσουν την αγάπη και τη γαλήνη, να νοιώσουν ευτυχισμένες γιατί η ευτυχία, η χαρά, η καλοσύνη, η αγάπη, η ελπίδα, η επιτυχία, η ομορφιά…. είναι όλες γένους θηλυκού.

Μετά ακολούθησε γλέντι, φαγητό, κρασάκι και χορός μέχρι την ώρα που εγκαταλείψαμε το ωραίο περιβάλλον της Πάρνηθας με γεμάτους τους πνεύμονές μας καθαρό αέρα και τις καρδιές μας με αγάπη και ευχαρίστηση.

Καίτη Ευκλείδου
Έφορος Πολιτιστικών