04 Φεβρουαρίου 2024 / Θέατρο – Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού

Θεατρική Παράσταση

04 Φεβρουαρίου 2024

Στις 4 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Κυριακή και ώρα 8.00 μμ ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας θα παρακολουθήσει την παράσταση φαινόμενο των τελευταίων ετών, τον ΤΥΧΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ στο θέατρο Γκλόρια, του Ιταλού συγγραφέα και βραβευμένου με Νόμπελ λογοτεχνίας, Ντάριο Φο. Θεωρείται κλασικό έργο του θεάτρου του 20ου αιώνα και έχει “ανέβει” σε περισσότερες από σαράντα χώρες.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού ξεχωρίζει για την ρηξικέλευθη γραφή του, το ξεσηκωτικό χιούμορ και το προκλητικό κοινωνικό του σχόλιο. Βασιζόμενο σε πραγματικά γεγονότα, το έργο αποτελεί μια αριστουργηματικά φαρσική και καταγγελτική σάτιρα για τη βία, την ηλιθιότητα, την αυθαιρεσία της εξουσίας και την πολιτική διαφθορά.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους, η θεότρελη θεατρική ομάδα του “Τυχαίου Θάνατου ενός Αναρχικού” με αρχηγό τον Γιάννη Κακλέα συνεχίζει για τρίτη σεζόν ακάθεκτη στο Θέατρο Γκλόρια με ενέργεια δαιμονική. Φάρσα, σλάπστικ και λογοπαίγνια εμποτισμένα στο σήμερα εκθέτουν την ανικανότητα, τη διαφθορά και τα κενά της δικαιοσύνης.

Οι Πάνος Βλάχος, Γιώργος Τζαβάρας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Γιάννης Γιαννούλης, Παναγιώτης Κατσώλης και Στέλιος Πέτσος μας μυούν στο καυστικό και καταγγελτικό σύμπαν του Ντάριο Φο με ζωντανή μουσική, τραγούδια και προπάντων με χιούμορ διακωμωδώντας με τρόπο μοναδικό το δικό μας σήμερα.

Κόστος συμμετοχής με μεταφορά και σε πολύ καλές θέσεις, 25 ευρώ.

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 210 277 5367 ή 697 811 8042 (Ευκλείδου Καίτη)