Καλοκαιρινές σκέψεις για φθινόπωρο και χειμώνα

autumn

Τώρα που καταπιάστηκα να γράψω αυτό το σημείωμα για το περιοδικό των τελευταίων μηνών της χρονιάς που φεύγει , είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού. Το θερμόμετρο έχει πάρει τα ύψη και άθελά μου σκέπτομαι το φθινόπωρο και τον χειμώνα που θα  μας έλθουν.

Φθινόπωρο, χειμώνας. Αλήθεια τι εποχές και αυτές . Εμείς στον Φυσιολατρικό έχουμε ζήσει στις εποχές αυτές αμέτρητες στιγμές που πάντα τις αναπολούμε γιατί ποτέ δεν ξεχνάμε φθινοπωρινές εξορμήσεις και περπατήματα επάνω σε στρώματα από νοτισμένα κίτρινα φύλλα σε δρόμους , σε μονοπάτια σε γραφικές πολιτείες της πατρίδας μας

Πως μπορούμε να λησμονήσουμε στιγμές που ζήσαμε σε τοπία με χειμωνιάτικο φόντο , τα δέντρα , τα έλατα που φορτωμένα από χιόνι μας προκαλούσαν για παιχνίδια  . Πώς να ξεχάσουμε τις ώρες τις ατέλειωτες που κλειστήκαμε από το χιόνι και το καλαμπούρι με το οποίο αντιμετωπίζαμε πάντα τις δυσκολίες

Όλα αυτά τα ζήσαμε κοντά στον Φυσιολατρικό που πάντα φρόντιζε αλλά και φροντίζει να ξαναζούμε παρόμοιες στιγμές.

Τούτο το φυλλάδιο μας προσφέρει ιδέες  και προτάσεις για να ξαναζήσουμε παρόμοιες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εξορμήσεις.

Ας το διαβάσουμε λοιπόν με προσοχή και ας ψάξουμε να βρούμε την πρόταση που θα μας προσφέρει ότι επιθυμούμε .

Τώρα ας ευχηθούμε λοιπόν να περάσουμε καλά τις καλοκαιρινές μας διακοπές , καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα πάντα μαζί και κοντά στον Φυσιολατρικό Νέας Ιωνίας.

Στέφανος Λιβέρης