Προσμένοντας την Νέα Χρονιά

Αρκετά μας ταλαιπώρησε ο καύσωνας του καλοκαιριού. Χαρήκαμε όμως τα μπάνια μας, τα ταξίδια με πλοία και τις ξάπλες μας στις όμορφες ακρογιαλιές της πατρίδας μας.

Μπήκε ο Σεπτέμβριος και μας προετοιμάζει για το όμορφο Φθινόπωρο. Φθινόπωρο σημαίνει βροχή και βροχή σημαίνει ζωή, να ποτιστούν τα δένδρα, τα χωράφια, να σπείρουν οι αγρότες, να έχει παραγωγή η χώρα. Να γεμίσουν οι άδειες δεξαμενές με το πολύτιμο αγαθό, το νερό. Μεγάλο δώρο η βροχή για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως το Rafting ή το Kayak.

Στα φθινοπωρινά μας ταξίδια με τον ΦΟΝΙ, έχουμε δει από κοντά τα αποδημητικά πουλιά να διοργανώνουν τα δικά τους ταξίδια. Εμείς οι φυσιολάτρες θα χαρούμε το Φθινόπωρο κάνοντας πεζοπορίες στα βουνά, θαυμάζοντας τα ζωηρόχρωμα κόκκινα και κίτρινα φύλλα των δένδρων τα οποία πεσμένα στο έδαφος που μυρίζει βροχή, δίνουν μια άλλη αίσθηση.

«Γιατί» τα χρυσοκίτρινα φύλλα που βρίσκονται στο έδαφος όπως τα πατάμε συνθέτουν έναν ήχο που είναι από τα πιο όμορφα και τα πιο απλά «οπτικοακουστικά» θεάματα που προσφέρει η φύση μαζί με τη μυρωδιά της βρεγμένης γης που σου γαργαλάει την όσφρηση και σου ξυπνάει τις αισθήσεις.

Ήδη από τον Νοέμβριο «μυρίζει» Χριστούγεννα, αφού οι βιτρίνες ντύνονται στα γιορτινά τους. Είναι ευκαιρία να ψάξουμε τρόπους εμείς από τον Φυσιολατρικό να χαρούμε τη χειμωνιάτικη φύση χωρίς να παραλείψουμε να περάσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε μαζί με τους αγαπημένους μας τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν τον Δεκέμβριο.

Ο Φυσιολατρικός μας πάντα μας δίνει τις ευκαιρίες που ζητάμε. Αν ξεφυλλίσουμε λοιπόν αυτό το φυλλάδιο θα είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε την ευκαιρία που ψάχνουμε για μια νέα απόδραση.

Σας εύχομαι να είναι Ευτυχισμένη η Νέα Χρονιά και να έχετε όλοι υγεία.

Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά!

Χρήστος Ιωάννου