Καλωσορίζοντας την Άνοιξη και….

Καλωσορίζοντας την Άνοιξη και…. προσμένοντας το Καλοκαίρι !!!!

Μπήκαμε στην Άνοιξη και βλέπουμε τριγύρω μας τη Φύση να ξαναγεννιέται.

Πλησιάζει η κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών του Πάσχα και εμείς οι Φυσιολάτρες στέλνουμε χαρμόσυνα ανοιξιάτικα μηνύματα στα μέλη μας με τις εκδρομές που θα διοργανώσουμε.

Εμείς στο Φυσιολατρικό ζούμε έντονα όλες τις εποχές. Την Άνοιξη, όμως, η φροντίδα μας είναι πιο έντονη γιατί θέλουμε να ζήσουμε μαζί σας το ξύπνημα της φύσης.

Άνοιξη ! Η εποχή της προσδοκίας, της αναμονής και της ελπίδας. Ακολουθεί το αγαπημένο καλοκαίρι για μικρούς και μεγάλους και όλοι μας προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα με εξορμήσεις στο βουνό και στη θάλασσα.

Ο Όμιλός μας υπόσχεται να σας χαρίσει ακόμα περισσότερες ευχάριστες αποδράσεις στη μαγεία της φύσης τόσο στην Ελλάδα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Φυσιολατρικός μας δεν θα αφήσει αυτή τη μαγεία ανεκμετάλλευτη. Θα σας φέρνει πάντα κοντά στη φύση, ελπίζοντας να είστε και εσείς φίλοι μας κοντά του με τη συμμετοχής σας.

Στο φυλλάδιο που θα διαβάσετε είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε επιλογές που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε μαζί μας πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Σας ευχόμαστε «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

Ιωάννου Χρήστος