14-15 Ιουλίου 2018 / Θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο

 

Πλούτος του Αριστοφάνη

2ήμερη πολιτιστική

14-15 Ιουλίου 2018

Σας αρέσει το θέατρο; Σας αρέσει να γελάτε με την καρδιά σας όταν βλέπετε μια κωμωδία; Σας αναζωογονεί ή ίσως ακόμα και σας εμπνέει ένα βαθυστόχαστο δράμα που αγγίζει τα συναισθήματά σας ή σας διδάσκει κάτι για την ανθρώπινη φύση; Αν ναι, τότε ίσως σας ενδιαφέρει να βρεθείτε στο θέατρο της Επιδαύρου.

Η σύντομη ανάβαση προς το χώρο του θεάτρου σε προετοιμάζει για μια μεθυστική εμπειρία. Η εμπειρία που αποκομίζεις κατά την διάρκεια  μιας παράστασης αξίζει να τη ζεις, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Λοιπόν και το φετινό καλοκαίρι στις 14 και 15 Ιουλίου είπαμε να περάσουμε ένα όμορφο διήμερο στα Ίρια, συνδυάζοντας παράσταση στο Αρχαίο  Θέατρο  της Επιδαύρου και απολαυστικό μπάνιο στην καθαρή και ήσυχη παραλία της περιοχής,  όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Επιλογή μας, το έργο «ΠΛΟΥΤΟΣ» του πνευματώδη, ευφυολόγου και χιουμορίστα  θεατρικού συγγραφέα ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ. Μία  από τις πλέον «σοφιστικέ» κωμωδίες του αρχαίου δράματος, που διερευνά την ιδιότυπη σχέση ανάμεσα στις δύο όψεις ενός ιδίου νομίσματος.

Αρχηγός : Παναγιώτου Αγγελική

Κρατήσεις : Βασιλειάδης Γεώργιος