05 Μαρτίου 2016 / Γιορτή της Γυναίκας στην Πάρνηθα

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ημερήσια Πολιτιστική & Περιηγητική

 

Το Πολιτιστικό τμήμα του Φυσιολατρικού αποφάσισε φέτος να γιορτάσει την Ημέρα της Γυναίκας, εκτός Αθηνών, στο Καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα στις 5 Μαρτίου  ημέρα Σάββατο.

Διαλέξαμε την Πάρνηθα , ένα κοντινό προορισμό, όπου εκεί θα περπατήσουμε και θα αναπνεύσουμε καθαρό αέρα. Η θέα είναι μαγευτική προς τις κορφές της Εύβοιας και της Πελοποννήσου, αλλά και προς το λεκανοπέδιο Αττικής.

Θα ξεκινήσουμε το πρωί  με προορισμό το Καταφύγιο Φλαμπούρι. Θα κάνουμε  μία σύντομη βόλτα στο βουνό, όσοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν μπορούν να παραμείνουν στο καταφύγιο και να απολαύσουν το καφέ τους ή το ζεστό τους τσάι. Το μεσημέρι στις 12 θα γίνει η εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας. Θα αρχίσουμε με  μια σύντομη ομιλία , θα απαγγελθούν ποιήματα και στις 13.30 περίπου θα έχουμε το γεύμα μας μαζί με γλέντι. Καφές και αναχώρηση για επιστροφή.

Είναι αυτονόητο ότι στη γιορτή της Γυναίκας δεν αποκλείεται και η παρουσία ανδρών για να περπατήσουμε, να γλεντήσουμε μαζί  και να μας θαυμάσουν.

Αρχηγός: Θεόδωρος Τσεσμελής

Υπαρχηγός: Καίτη Ευκλείδου

Εξόφληση μέχρι: 28 Φεβρουαρίου 2016