Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ουγγαρία – Τσεχία

Σε δύο πανέμορφες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης θα ταξιδεύσει ο σύλλογος μας το καλοκαίρι του 2018. Ξεκινάμε με την Βουδαπέστη (το Παρίσι της ανατολής), μια πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, μετά την συγχώνευση της Βούδας και της Πέστης το 1873.

Επισκέψεις και περιηγήσεις σε όλα τα σημαντικά σημεία της πόλης, καθώς και μίνι κρουαζιέρα στον Δούναβη. Στην συνέχεια οδικώς θα μεταβούμε στην Μπρατισλάβα πρωτεύουσα της Σλοβακίας, που διασχίζεται και αυτή από τον ποταμό Δούναβη, χτισμένη στα σύνορα με την Αυστρία.

Τελικός μας προορισμός η  Χρυσή Πράγα, η πόλη του ποταμού Μολδάβα που το ιστορικό της κέντρο ανήκει στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Στην Πράγα θα έχουμε την δυνατότητα να χαρούμε μία κρουαζιέρα στον Μολδάβα, ολοήμερη εκδρομή στην λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρι, και την μεσαιωνική πόλη Τσέσκυ – Κρουμλώβ.

Στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας θα έχουμε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της εκδρομής.

Αρχηγός : Λαγόπουλος Επαμεινώνδας          

 


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί σκόπιμο να σας υπενθυμίσει τα παρακάτω σχετικά με τις δηλώσεις σας για συμμετοχή στις εκδρομές του Ομίλου

– Προσπαθήστε να κάνετε δήλωση για κάποια εκδρομή, όταν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι επιθυμείτε την συμμετοχή σας σε αυτήν.
– Δήλωση για κράτηση θέσεων σε εκδρομή του Ομίλου μπορεί να γίνει μετά την κοινοποίηση του τριμηνιαίου περιοδικού μας ,που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδρομών της περιόδου, ή μετά την ανάρτηση του προγράμματος των εκδρομών στην ιστοσελίδα μας.
– Η δήλωση για συμμετοχή σε πολυήμερη εκδρομή ισχύει μόνο με την ταυτόχρονη καταβολή προκαταβολής.
– Η δήλωση για την συμμετοχή σας σε ημερήσια εκδρομή ισχύει μόνο μετά την εξόφληση της αξίας συμμετοχής.
– Στο πρόγραμμα των εκδρομών αναφέρονται: α) ο Αρχηγός της εκδρομής β) ο υπεύθυνος των κρατήσεων γ) η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης και καταβολής της προκαταβολής ή εξόφλησης.
– Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε εκδρομή πρέπει να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο των κρατήσεων της συγκεκριμένης εκδρομής μέσα στα χρονικά όρια που αναγράφονται στην περιγραφή κάθε εκδρομής και να καταβάλλετε το αντίτιμο της προκαταβολής ή της εξόφλησης.
– Τρείς (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία της εκδρομής επικοινωνήστε με το Όμιλο για να μάθετε την ώρα αναχώρησης και άλλες λεπτομέρειες.


ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Αλλάζει πλέον ο τρόπος για την συμμετοχή στις πολυήμερες εκδρομές (2ήμερες, 3ήμερες, 4ήμερες κ.λ.π.). Έτσι η δήλωση για την συμμετοχή σας σε πολυήμερη εκδρομή ισχύει μόνο με την καταβολή της σχετικής προκαταβολής.
Στην περιγραφή κάθε πολυήμερης εκδρομής θα διαβάσετε μέχρι πότε έχετε περιθώριο να προσέλθετε στα γραφεία του Ομίλου για να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να καταβάλλετε την προκαταβολή. Την προκαταβολή μπορείτε να την καταθέσετε και στην Τράπεζα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Ομίλου

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Τραπεζικός Λογαριασμός

στον οποίο μπορείτε να καταθέτετε τις προκαταβολές ή τις εξοφλήσεις των εκδρομών

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR3901720350005035061788596


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γνωστοποιούμε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας που δηλώνουν συμμετοχή σε εκδρομές εξωτερικού , ότι σύμφωνα με Κοινοτική οδηγία σε περίπτωση που εκδρομέας ακυρώσει την συμμετοχή του σε εκδρομή εξωτερικού υποχρεούται στην καταβολή ακυρωτικών τελών. Το ακυρωτικό τέλος καταβάλλεται στο συμβαλλόμενο πρακτορείο και η καταβολή του είναι υποχρεωτική εκτός και αν βρεθεί εκδρομέας-αντικαταστάτης αυτού που επιθυμεί την ακύρωση. Αντικατάσταση εκδρομέα δεν είναι δυνατή 10 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής.

Σύμφωνα με την παραπάνω οδηγία τα ακυρωτικά τέλη καθορίζονται ως εξής:

– Προ των 21 ημερών από την κράτηση παρακρατούνται 40 ευρώ για κάθε άτομο για οργανωτικά και τηλεπικοινωνιακά έξοδα.
– Επιπροσθέτως από 20-14 ημέρες πριν από την αναχώρηση της εκδρομής παρακρατείται το 35% της αξίας της εκδρομής.
– από 13 έως 8 ημέρες το 50% της αξίας της εκδρομής.
– από 7 ημέρες και μετά παρακρατείται έως και 100% της αξίας της εκδρομής.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ